Utveckling 2008-2011
2011-06-16 | 17:24:00

Har varit medlem på stallet.se under några år nu och som några kanske vet, är det mest en designsida, där man designar sina egna stall och tävlar om vem som har snyggast osv. Man har en stallplanssida(som man oftast ritar själv) där alla ens djur står och en presentation där designen sitter och där all text om stallet står.

Måste verkligen tacka stallet.se för utan den sidan skulle jag nog aldrig kommit dit jag är idag, hade nog aldrig(eller i alla fall inte så tidigt) upptäckt mitt intresse för design och kodning och hade nog aldrig kommit så långt inom ritningen som jag har gjort. Så bara + för de sidan, se har lagt till några dumma applicationer som bara är jobbiga men bortsett från det.

Men i alla fall, kollade tillbaka på några gamla stallplaner från allra första början på min tid på s.s och jämförde med hur det ser ut idag, och herre vad jag har utvecklats! Så gjorde ett litet collade för att visa er. Bara ungefär hälften av alla fick plats, kanske mindre, bara så ni vet ;).Såklart COPYRIGHT på allt!

Kramar!

KATEGORI: Illustration Övrigt | 0 KOMMENTARER
Kommentera inlägget här!


KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback