And I'm back in Sweden...
2011-06-25 | 18:35:46

Haaaallååååå! Nu är jag i Sverige igen :D :( Är sjukt utmattad nu! Har skrivit ca 55 tack på facebook nu också x) Har haft det jätte bra i England i alla fall och kan helt klart säga att oxford är min favorit stad av dom vi besökte, var ju också i Penzance och London.

I Penzance regnade det tyvärr nästan hela tiden, det var en ganska död stad tycker jag. Fast vi hade världens finaste hotellrum med stora fönster med utsikt mot havet och d.

London var kul men sjuuuuuukt mycket folk! Dessutom var vårt hotell inte så bra, vi fick typ ett rum som knappt hade några fönster först ;o Fast pappa lyckades göra så vi fick byta, fast då kom vi till ännu ett dåligt men vi fick byta igen och då blev det jätte bra :).

Och oxford var typ världens finaste stad.. Med alla gamla colleges och det. Mitt nya långsiktiga mål i livet är typ att plugga där, fatta vilken dröm! :o Det såg ut typ som Hogwarts ;D Men i alla fall, det fanns massa bra affärer(primark ♥) och lagon mycket folk. Dit ska jag bara tillbaka!
Har i alla fall shoppat maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaassor, var ju så mycket billigare än hemma, sverige rånar oss ju typ ;o

Har en liten bild på allt jag handlat kommer kanke upp en video sen där jag visar allt, för pallar inte ta kort på alla 511 saker typ.. ;)
Tack Tilia som gästbloggade!! ♥

KATEGORI: Dagboken | 2 KOMMENTARER
Kommentera inlägget här!


Kommentarer
Patricia

Grym sida du har! Har du designat den själv? Om inte, var hittar man isåfall designen du använder? Tack :)

2011-07-11 @ 09:58:54
URL: http://gravidforsakring.net
tilia

vilken skärpa!

2011-07-11 @ 15:43:43
URL: http://upgrademe.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback